דילגתם על ההודעה שלי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/07/2014 | 14:10 | מאת: חן

היי הבת שלי בת שנה ושלטשה חודשים. את ארוחת הצהריים שלה אני עדייו מעדיפה לתת לה מרק ירקות תכון, ככה אני יודעת שהיא אכלה את הכמות שצריכה. אני שמה לה ליד אוכל מוצק אבל היא רק משחקת איתו, חלק אוכלת וחלק נופל. האם הגיע הזמן להפסיק עם המרק או שזה בסדר להמשיך? תודה!

אין שום סיבה לתת לה לאכול מרק טחון ,היא מספיק גדול וגם יש לה מספיק שיניים כדי לאכול אוכל כמו כולם בהתחלה היא תשחק עם האוכל ותוכל כאשר תהיה רעבה כך שהיגיע זמן לתת אוכל מוצק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים