בן 7 חודשים אוכל יותר מדי?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/07/2014 | 00:11 | מאת: shani

שלום, בני בן 7 חודשים, שוקל 8.2 קג ואוכל 2 ארוחות מוצקים כבר כמה שבועות. כך נראות הארוחות שלו: בוקר- בקבוק 210 שהוא לא תמיד מסיים מיד, אני שמה במקרר את מה שנותר ומביאה לו לסיים לפני התנומה של 9 11- עוף עם ירקות, התחלתי מגודל של כוס חד פעמית (הקטנות מפלסטיק לשתיה קרה) ועכשיו אוכל יותר- זה לא הספיק לו 14- פירות, למשל בננה מעוכה + תפוח מגורד + אגס+כפית טחינה 18-19- בקבוק 210, לרוב אוכל חצי , וחצי שני אחרי האמבטיה ממש לפני השינה 11 או 12 בלילה- שוב בקבוק 210 אותו כמעט תמיד מסיים. הבעיה היא שנדמה לי שהוא אוכל יותר ממה שהוא צריך- הוא התחיל לאחרונה לעשות המון קקי, 3-5 פעמי ביום, אם כי לא שלשול. הוא גם התחיל לבכות שוב בלילות- לא יודעת האם קשור, אולימערכת העיכול שלו עובדת קשה מדי? מצד שני בסיום ארוחות נראה כאילו היה אוכל עוד. היתי שמחה לדעת מה צריך להיות גודל מנה בגילו ומשקלו. כאמור התחלתי מכוס פלסטיק חד פעמית קקטנה אבל זה לא היה מספיק לו.... האם כדאי להפסיק לתת חצי בקבוק שנותר?

כתבת נכון את לא צריכה להשלים לו בקבוק בבוקר מרק תני לו 150-170 סמ"ק 1 כוס חד פעמי מלאה לאחר 4 שעות פירות בקבוק ושוב בקבוק בליילה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים