חשיבות חלב אם במינונים נמוכים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/07/2014 | 20:00 | מאת: טל

שלום רב, אני שואבת פעם ביום כ40 דק' ולא יוצא יותר מ-40-50 מ"ל. הפעוט בן שנה ושלושה חדשים שוקל כ-8 ק"ג, בשלבי כניסה למעון, שם יבלה את רוב שעות היום. הבנתי שבחודשים הראשונים במעון תדירות המחלות עולה. אני מודעת ליתרונות של חלב אם בחיזוק המעכרת החיסונית, אך רציתי לשאול האם ה-50 מ"ל מספיקים? או שאני סובלת לשווא? אינני מעוניינת לחזור להניק (הגמילה היתה קשה מאוד). בתודה

אני מאוממליצה עלמתן חלב אם עד גיל שנה אבל בגיל של הילד שלך זה לא ממשמעותי במיוחד שהילד לא מקבל חלב אם בלעדי ולכן בגיל הזה את יכולה לתת תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים