שילוב תמ"לים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

16/07/2014 | 02:34 | מאת: יואב כץ

שלום, מדובר על תינוק בן שבועיים. אני כל הזמן קורא על המלצות להרגיל את התינוק לתמ"ל אחד ויחיד. האינטואיציה שלי אומרת הפוך. האם זה באמת נורא לשלב תמ"לים שכולם על בסיס חלב פרה ודומים פחות או יותר בהרכב שלהם מחברות שונות (סימילאק, נוטרילון) באופן מקביל? למשל, לתת 7 ארוחות ביום של סימילאק ו-2 ארוחות של נוטרילון. האם זה לא יכול למזער סיכונים שאחד מהתמ"לים לא מכיל מרכיב חיוני כלשהו (כמו מקרה רמדיה)? תודה מראש

אתה צודק בעיקרון יש היגיון במה שאתה כותב אבל מכוון שתינוק שלך מאוד צעיר לא הייתי ממליצה לעשות זאת בגיל הזה אלא לחכות עד גיל 3 חודשים הסיבה שאם יסבול מכאבי בטןאו אי נוחות לא תדע מי איפה זה בא לכן עדיף לתת תמ"ל מסוג אחת

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים