תינוקת יונקת

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

14/07/2014 | 22:42 | מאת: קארין

ביתי בת ה 8 חודשים לא ממש מסכימה לאכול מוצקים לא פירות טחונים בבוקר ולא מרק בצהריים.. צריך ממש להכריח אותה, והיא אוכלת רק 2 כפיות.. היא יונקת. אשמח לעזרה בנוסף אפשר להוסיף לה ביצה לתפריט? גם חביתה וגם ביצה קשה?

לפעמים תינוקות יונקים לא רוצים מזון טחון רך ולכן תני לה מוצקים כגון קציצה עם תפו"א מהוך אבל לא רך או חתיחתו בטטה לא טחונות עם קציצה מפוררת או ביצה מהוכה עם אבוקדו ובין הארוחות תנסי לחכות 4-5 שעות שתהיה יותר רעבה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים