לא אוכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/07/2014 | 06:37 | מאת: סבתוש

שלום רב אני סבתא ל2 נכדים האחד בן שנתיים וחצי שאינו אוכל ואף פעם לא אכל אוכל כמו ירקות פירות,לחם, ביצים בשר וכדומה הילד נמצא במעון אוכל מעט מים של מרק ואיטריות. האוכל העיקרי שלו זה בקבוק מטרנה בלילה. לאן ניתן לפנות איתו כדי לפתור בעיה זו ? אפילו בממתקים הוא סלקטיבי אוכל רק שוקולד מריר מעט מאוד. בבקשה עזרה לאן לפנות איתו?

השאלה הגדולה האם יורד במשקל או לא עולה לפעמים נדמה לנו שהילד לא אוכל בגן ובסופו של דבר כן אוכל לכן אני מציעה שתייעצי עם ההורים ואם באמת הילד לא אוכל ובגן ויורד במשקל או לא עולה יש להפנות אותו למרפאה לבעיות אכילה של גיל הרך בכל מרכז רפואי

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים