בתי בת שנה ועשרה חודשים מבקשת תמל-עזרה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/04/2014 | 11:18 | מאת: מיה

היי, בתי בת שנה ועשרה חודשים , מעדיפה ואף מבקשת ובוכה לאכול תמל במקום אוכל מוצק, מה אני עושה? חשוב לי לציין שבמבה , עוגיות, וופלים היא אוכלת ארוחת ערב ביצה ומלפפון או עגבניה וגבינה אוכלת אך במהלך חופשת הפסח בקושי רצתה לאכול אוכל מוצק ובגן אין בעיה אוכלת יפה. דבר נוסף לא כל השיניים העליונות בקעו, רק שינייים טוחנות בקעו.

העובדה שבגן אין בעייה ואוכלת הכל אומרת שגם בית את צריכה לעשות אותו דבר תמ"ל בוקר וערב וכל שאר הארוחות מוצקות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים