תזונה לתינוק בן 1.3

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/04/2014 | 06:33 | מאת: מיטל

שלום, בני בן שנה ושלושה והתפריט היומי שלו הוא כזה: 6:00 בקבוק מטרנה 300מל 9:00 חביתה, אבוקדו, גבינה 11:00 פירות (אגס, בננה) 14:00 מרק ירקות עם עוף 17:00 עוגיה/במבה 20:00 בקבוק חלב 300 מל האם התפריט בסדר? האם בערב הבקבוק מספיק? אודה לתגובתכם

בין צוהריים וערב תני יוגורט עם עוגיה וגם לא חייב אפשר רק יוגורט בערב לפני הבקבוק עדיף שתעבירי את הארוחת 10 לארוחת ערב ולאחר מכן בקבוק ב10 בבוקר את יכולה לת פרוסת לחם עם טחינה או חומוס או טונה בסה"כ התפריט בסדר גמור

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים