רפלוקס

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

08/04/2014 | 05:27 | מאת: שמרית

היי, בני בן חודשיים וחצי וסובל מפליטות והקאות מרובות, היינו עם סימילאק וחצי הנקה. הפסקתי הנקה כי לא היה לי מספיק לתת.. ואז ראינו שהתינוק קצת סובל כשמעלים אותו לגרפס, מן מועקה כזאת וגם סבל מגזים... הוא אכל אז 100 מל עברנו למטרנה, ואז הוא אכל 120 מל והפסיקו הגזים והמועקה ונשארו רק ההקאות והפליטות (נוזליות שקופות ולפעמים קוטג').. ואז הכאבים חזרו שוב. כל פעם שאני מסיימת לו בקבוק, מעלה אותו על הכתף, הוא פשוט נקרע מכאבים!!! והוא צורח בלי סוף!! הלכנו לרופאת משפחה היא אמרה שזה עדיין ךא רפלוקס, צריך לעקוב ונתנה אינפמיל, עכשיו השאלה היא כזאת: עד עכשיו אכל 120, על האריזה מצויין 180, הכמויות משתנות? כמה אני אמורה לתת לו?? ועוד שאלה חשובה: אחרי שאני מכינה את האוכל , זאת אומרת 120 מל מים ו2 כפיות, הכמות עולה קצת בגלל האבקה, בערך ל150.. אני אמורה להפחית בחזזרה ל120 או לתת הכל?

אם אוכל אנפמיל AR 120 וזה עולה ל150 סמ"ק זה עדיין 120 סמ"ק מבחינת הכמות בהתאם לרעב שלו הוא קטן הוא לא אמור לאכול 180 סמ"ק לארוחה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים