מסרבת לאכול מגוון של מאכלים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/04/2014 | 22:29 | מאת: טל

בתי בת 6 אוכלת דברים קבועים כמו חביתה ,עגבניה,אורז,פתיתים פשטידת איטריות תפוח ובננה לא מוכנה לנסות מאכל אחר אנחנו אוכלים כל המשפחה ביחד אני שמה בשולחן כל מיני מאכלים לא מוכנה לנסות אני לא משכנעת אותה מה שהיא אוכלת האם לשכנע אותה שתנסה לאכול או לעזוב אותה מבחינת הבריאות לא חסר לה ויטמינים המשקל שלה קצת נמוך ממוצע מה עלי לעשות

היא ילדה בררנית וכעת לא ישתנה ,ישתנה בגיל 12-13 שנים בתנאי שאתם לא תלחצו עליה מכוון שלא מגוונת תני לה ויטמינים (יומי פלוס 1 ליום או צנטרום גוניור 1 ליום ) בקשר למשקל קחי אותה לדיאטנית ילדים שתאזן את התפריט שלה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים