תינוקת בת חצי שנה מסרבת לאכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

02/04/2014 | 15:50 | מאת: שימרית

שלום רב, ביתי בת החצי שנה במשך חודשיים אינה אוכלת טוב ואני נלחמת איתה לאכול מהבקבוק ואם היא אוכלת הן כמויות קטנות כמו: 90 מ"מ/60 מ"ל וכמעט אין יום שהיא לא מקיאה ומוציאה אפילו מה שהיא אכלה...אני מציינת שבמשך החודשיים האלו היא הייתה חולה עם נזלת וליחה..וקבלנו טיפול כמובן אך לגבי האוכל דבר לא השתנה...אני ממש מתוסכלת ומפחדת שהיא לא תתפתח כמו שצריך....מה ניתן לעשות? ולמה זה קורה?

את צריכה יעוץ מסודר ולדעת יעוץ אפילו במרפאה להפרעות אכילה לגיל הינקות יש מרפאה כזאת בכל מרכז רפואי

03/04/2014 | 14:30 | מאת: שימרית

הרופאה של הילדה הפנתה אותי לשניידר בקהילה באשדוד ושם קבעו לי תור רק לעוד חודשיים וחצי..קצת הזוי לדעתי אבל אין לי ברירה אלא לחכות ואני מקווה שעד אז יקרה נס והיא תשתנה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים