בעיות עיכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

01/04/2014 | 11:13 | מאת: דליה

שלום, בני נולד פג (שבוע 34) במשקל 2 קילו. כיום, בן 5.5 חודשים (4 מתוקן) ושוקל 5.450 ק"ג. עד לפני כשלושה שבועות ניזון מהנקה בלבד. נאלצנו להפסיק, מאחר והופיעו בצואה ריר ומעט דם שלא פסקו גם כאשר הפסקתי לאכול מוצרי חלב. מאז, בהמלצת גסטרו, ניזון מנאוקייט. ריר ומעט דם ממשיכים. כיום אוכל כ 550-650 סמ"ק נאוקייט ביום. בארוחות של 90-120, שנמשכות לעיתים חצי שעה-שעה. בהפסקות. איך אפשר להעשיר את תזונתו, כדי שיעלה יותר במשקל? יש שבועות שלא עולה כלל. מלבד זאת, הוא ילד מקסים, נבון, חייכן ומתוק.

את צריכה לקצר זמני אטרוחות לא יותר מ15 דקות כל ארוחה ולא חצי שעה -שעה וגם אם אוכל מעט בהתחלה פר ארוחה וכל 4 שעות לתת לו לאכול בנוסף יתכן שהוא צריך העשרה ,פני לדיאטנית ילדים בק"ח

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים