חרדות לפני בדיקת מ.שפיר עקב בדיקות לא משהו....

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

19/10/2014 | 13:35 | מאת: mamale3

אני בת 41. הריון רביעי. שקיפות 1:340 בסקירה ממצא אקוגני בלב בצד שמאל חלבון עוברי 1:290 עם הערה סיכון מוגבר לתסמונת דאון. הייתי אצל יועץ גנטי לפני שקיבלתי את תוצאות החלבון והוא המליץ על מי שפיר. הבדיקה ביום שלישי. אבל המספרים כל כך נמוכים הגם ההערה הזו מלחיצה מאוד. האם זה בגלל הגיל או שיש סבירות שמשהו לא בסדר? האם יש בנות בגילי שלא נכתבת להן ההערה הזו על סיכון מוגבר?

שלום, גם הגיל, גם הסיכון המחושב וגם הנקודה האקוגנית, מצביעים על כך שמומלץ לבצע דיקור מי שפיר. נקווה שהתשובה תחזור תקינה ואז אין משמעות מיוחדת לנ"ל. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה