בדיקת דם לבת שלי בת ה3

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

28/07/2013 | 11:58 | מאת: מרגלית

לפני כשבוע וחצי ביתי בת ה3 קמה עם רגליים מכוסות בפצעים מוגלתיים ומוזרים. רצתי לרופא הוא מיד נתן אנטיביוטיקה מוקסיוויט ושלח לעשות בדיקות שתן ודם מקיפות. היום הוצאתי את התשובות. אז בבדיקת Eosinophils הגבול הוא בין 0 ל-0.6 ואצלה זה 0.99. ובבדיקת אחוזים ב-Eosinophils הגבול הוא בין 0 ל- 5% ואצלה זה 13.2%. בבדיקת שתן כתוב שיש צמיחה מעורבת של מס' סוגי חיידקים. וכתוב ליד הבדיקות נא לגשת לרופא בדחיפות. מה אומרות התשובות הללו? האם אני צריכה להלחץ? אשמח לתשובה מהירה.תודה ויום טוב

1. לפי אחוז האאוזינופילים יש רקע אלרגי. 2. מעולם לא שמעתי שבשל צמיחה מעורבת, שמצביעה על דגימת שתן לא נקיה, המעבדה כותבת לגשת בדחיפות לרופא!

28/07/2013 | 19:10 | מאת: אני

באמת מעניין מי כתבה את זה

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה