2 שאלות

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

25/07/2013 | 13:54 | מאת: דפנה

שלום, יש לי 2 שאלות בנושא: 1. האם בלקיחת כדורי אבץ יש תופעות לוואי? והאם השמנה או נפיחות היא אחת מהן? 2. נאמר לי לא לדאוג בלקיחת כדורי אבץ, גם אם יהיה מעט עודף זה יצא יחד עם השתן. אם כך הדבר, אז איך נוצר מצב של עודף אבץ בגוף? האם לא תמיד זה יוצא עם השתן? תודה רבה.

1. איני מבין איך אבץ שהוא מינרל חסר קלוריות יכול לגרום להשמנה. זה בד"כ נגרם על ידי אכילה עודפת להוצאת קלוריות. 2. לא ידוע לי על בצקות, וודאי לא במינונים של 100 או 200 מג' ליום. 3. איני מכיר מצב של עודף אבץ, אבל כמובן שאם תתעללי בעצמך את יכולה לדאוג להרעלה עם עודף שהגוף לא יצליח לטפל בו. בטיפול מקובל לא צריכה להיות בעיה.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה