חולשה.

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

25/07/2013 | 07:44 | מאת: אני

שלום, אני בת 33 בריאה,4 חודשים לאחר לידה רגילה עם אפידורל. כבר שבוע שאני מרגישה חולשה כללית ולעיתים כאבי ראש. בדיקות מעבדה תקינות למעט: ברזל-39 דלקת בשתן קיבלתי זינט ופולקס לברזל. האם החולשה אותה אני חשה יכולה לנבוע מחוסר הברזל או דלקת השתן? ואם לא .מה עליי לבדוק? תודה רבה!

1. מז"ט להגדלת המשפחה. 2. רמת ברזל בדם אינה מספיקה על מנת לדעת אם חסר ברזל. מה עם ההמוגלובין ומה עם רמת פריטין. 3. אם כוונתך ב "דלקת בשתן" לדלקת בשלפוחית, זה בדרך כלל מאוד לא נעים, אבל לא מלווה בחולי סיסטמי. 4. אם כאב הראש שלך הוא רק בעמידה, יכול להיות קשור לאפידורל.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה