חוסר בברזל.

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

23/07/2013 | 14:54 | מאת: איילת

שלום, אני 3 חודשים לאחר לידה. פניתי לרופא המשפחה עם תלונות על כאבי ראש ומעט סחרחורות.נישלחתי לבדיקות דם. ברזל-39 המוגלובין-13.5 פריטין-33. האם תלונותיי יכולות להיגרם מחוסר ברזל? האם יכול להיות מצב שבו המוגלובין תקין וקיים מחסור בברזל? תודה.

יכול להיות חוסר ברזל והמוגלובין תקין האם כאב הראש מאז הלידה? האם במיוחד כואב לך בעמידה? האם קיבלת הרדמה אפידורלית?

23/07/2013 | 22:00 | מאת: איילת

קיבלתי אפידורל בלידה,הכאב הוא רק מהשבוע האחרון הן בעמידה והן בשכיבה.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה