ערך אאזופילים גבוה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

23/07/2013 | 19:36 | מאת: שרון

שלום, קיבלתי היום תוצאות של בדיקות הדם שלי. הן תקינות למעט אאזופילים בערך של 13.2 ולימפוציטים מעט גבוהים. אני בת 40, 5 שבועות אחרי לידה בניתוח קיסרי. האאזופילים מעולם לא חרגו מהנורמה. קראתי שמדובר בתגובה אלרגית, ותהיתי - לפני כשבוע התחלתי לקחת כמוסות של צמח המורינגה שמומלצות לעידוד יצירת חלב אם. האם יתכן שזו הסיבה? אין לי תגובה אלרגית כלשהי מעבר לבדיקה הזו. תודה.

איני יודע אם את מדברת על ערך אבסולוטי או אחוזים איני יודע איזו הוכחה מדעית יש לך שצמח זה משפר ומעודד חלב אם, שאת מכניסה לגופך חומר לא ידוע דווקא בהנקה. מי אמר שהחלב צריך עידוד? מה הוא- מדוכא?? לא הייתי עושה כרגע בירורים אם אין לך שום תופעות חולניות אפשר פשוט לחזור על ספירת הדם, ואם דעיין חריג- לחפש למה.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה