בדיקות דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

22/07/2013 | 11:18 | מאת: תמר

תוצאות בדיקת הדם,אוראה 16,קריאטנין 0.61,יוריק אסיד2.7 ,פוטסיום 4.1,נתרן סודיום 132,קלציום 9.6, egfr תקין,אני בת 59,לוקחת אוקסר ללא משתן,אוכלת בשר ודגים לעיתים מאד רחוקות,לא אוכלת ביצים,משתמשת במלח מופחת נתרן לעיתים רחוקות,הרופא ביקש ממני לעשות בדיקה חוזרת לנתרן ופוספט(הפוספט היה תקין בשנהים)ללא צום,הנתרן יצא 134 והפוספט 4.5,מהו הערך שמשקף נכון יותר עם צום או ללא צום?האם החוסר בנתרן קשור לתזונה?מה עלי לעשות?תודה רבה,שכחתי לציין שלקחתי את האוקסר בבוקר עם האוכל ילפני הבדיקה השנייה שוב תודה

כל בדיקה משקפת מה שהיה באותו רגע אין הנחיה לבדיקת נתון וזרחן בצום איני יודע עד כמה את מחמירה עם עצמך בעניין ההגבלה בנתרן. זה מינרל חשוב לחיים ואיך אמורה להגיע לתת רמה בשל הגבלה מוגזמת או שתיית מים מוגזמת

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה