פענוח בדיקות פוריות

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

18/07/2013 | 17:57 | מאת: נעמי

estradiol- 699 tsh-1.75 lh-7.90 fsh-6.70 prolacton-458 progesterone-62.4 testosteron-1.6 האסטרדיול והפרוגסטרון ברמות מאוד גבוהות, האם הכל תקין? יש סיכוי שאני בהריון?

אין לי מושג לענות לך, בהעדר כל ידיעה עלייך. אפילו גיל אין. איני יודע לומר על "סיכוי להריון" שתלוי בבהמון מידע שאינו קיים בשאלה.

20/07/2013 | 12:55 | מאת: נעמי

גיל 31, הבדיקות נעשו ביום23 למחזור

ביום ה-23 למחזור, זה אומר שאת בערך 10 ימים אחרי הביוץ, אם המחזורים שלך סדירים על 28 יום. לפי ערכי הנורמה של הכללית, האסטראדיול תקין והפרוגסטרון גבוה- שיכול להיות קשור למשל להריון. אם ערכי הנורמה המצויינים לך בדף הם שונים, צריך אולי לתקן את תשובתי בכל מקרה, אין פה אפשרות לאבחן הריון רק על סמך זה

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה