סוג דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

17/07/2013 | 15:53 | מאת: אני

רציתי לדעת אם אכן סוג דם o+ הוא יחסית נדיר בארצנו. אני פשוט מתחילה תהליכים של כניסה להריון דרך תורם זרע ובחרתי תורם עם סוג דם זה ולי יש סוג דם a+. הילד העתידי בעצם יהיה או סוג דם o או סוג דם a? עדיף להחליף תורם עם סוג דם אחר או שזה לא ממש משנה. אני פשוט לא רגועה בעניין.

מרגע שהתחלת בהליכים להורות נידונת לאי רגיעה עד גיל 120. זה עניינך מה תעשי, אינך יכולה להבטיח לילד חיים חסרי בעיות, ולא הייתי משחק את תפקיד אלוהים בכניסה לפרטים הקטנים. מה אם את או ילדך בכלל תחיו בקוסטה ריקה או ארה"ב או פפואה ניו גיני? אכן אם האב הוא עם סוג דם O, הילד יהיה O או A.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה