נוגדנים Q FEVER IGG 1:400 PHASE 2 מה זה אומר?

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

01/07/2013 | 15:20 | מאת: ששי

שלום בת 40 סיבת הבדיקה - כאב בחזה בצד שמאל לאחר מחלת חום (לפני חודשיים) לא לוקחת תרופות נבדקו נוגדנים ל Q FEVER ונמצאו נוגנים מסוג IGG להלן: נכתב "לשקול מעקב" מדוע צריך "לשקול מעקב"? האם הטפיל נמצא בגוף שלי עדיין ויכול להתפרץ בעתיד? Q FEVER -IgG POSITIVE Phase II IgG = 1:400 Phase I IgG = 1:200 Q FEVER -IgM NEGATIVE לשקול מעקב

איני יודע את כלל הסיפור והבירור פני לרופא המשפחה/ יועץ למחלות זיהומיות שביקש הבדיקות זה מסוכן ולא אחראי להסתכל על מצב קליני דרך קוף המחט של תשובה אחת

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה