פענוח בדיקת דם בהריון

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

01/07/2013 | 15:20 | מאת: nataly

אני בהריון באמצע שבוע 25. היום עשיתי בדיקה לעמסת סוכר ולהלן התוצאות שהיו חריגות: Neutrophils % - 76.3% Lymphocytes % - 16.2% Neutrophils K/uL - 8.04 WBS- 10.5% (זה תקין) תוצאה של Leucocytes בשתן מאד גבוה 100, כאשר גבול עליון הוא 10! רציתי לברר האם זה אומר שיש לי איזושהי דלקת, למרות שאני מרגישה טוב? האם אילו הם ערכים תקינים בתקופת הריון? תודה מראש,

אין קשר בין תחילת הפניה לבין התוצאות שצרפת, זה לא העמסת סוכר אין משמעות לחלקיקי תשובות. תשלחי את כל התשובה אם תרצי פרשנות. ראי בקשתי לעיל לכלל תשובות המעבדה

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה