כולסטרול

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

27/06/2013 | 08:14 | מאת: Eitan

שלום, אני בן 39,בבדיקות דם שביצעתי התגלו רמות גבוהות של כולסטרול. Cholesterol 244 Triglycerides 202 HDL 46 non-hdl 198 לפני 3 חודשים טופלתי בזריקת סטרואידים (זפומדרול) עקב בעיות בסינוסים. האם יכול להיות קשר בין הדברים? תודה איתן

תיאורטית כן, אבל חבל לבנות על זה גם כי ז נתון שאינך יכול לעשות איתו דבר, גם כי לא משנה מה הסיבה, עדיין פעילות גופנית יומית, אכילה נבונה ומשקל תקין הם המפתח להורדה וגם שהרבה יותר סביר שזה לא בגלל הטיפול

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה