בדיקות דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

19/06/2013 | 15:12 | מאת: אלונה

שלום מאז ומתמיד ובכל פעם שהופניתי לבדיקות דם שגרתיות שקיעת הדם שלי נמצאה גבוהה מבדיקה של היום 55 (היו פעמים גם של 80) אם אין תלונה ספציפית האם אין בדיקות נוספות מעמיקות שיש לבדוק על מנת להבין מדוע השקיעה תמיד מוחשת ?? במשפחה יש רקע לא מזהיר - - סוכרת,אבי עבר ניתוח לב פתוח אימי מטופלת בקומדין בשל אירוע של קריש דם בכליה ונמצאה אצלה apla אחי (בן 44 ) עבר אירוע מוחי קל לאחרונה איני רוצה לחפש "צרות" אך חשוב לי לדעת האם עליי לעשות משהו דווקא בשל הרקע הבעייתי .... תודה ויום טוב

1. איני יודע מהן "בדיקות השיגרה" שאת עוברת ולמה. 2. ש.ד אינה בשום צורה "בדיקת שיגרה". 3. עכשיו נשאר לך ולרופא שלך "לשבור את הראש" למצוא את הסיבה, שייתכן שאינה קיימת וזה פשוט ככה. 4. דברי עם הרופא שלך על בירור קרישיות יתר גם אצלך.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה