בדיקות דם - ביוכימיה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

18/06/2013 | 12:51 | מאת: אלונה

בת 31, לא נוטלת תרופות מלבד סרזט (גלולות הריון). מניקה, זו בדיקת דם ראשונה מאז הלידה (חצי שנה) שכוללת מרכיבי 'ביוכימיה'. כל הבדיקות הדם האחרות עד היום היו תקינות (המטולוגיה, הורמון-אנדו). - בדיקת דם ראשונה שעשיתי לפני שבועיים: GOT:46, GPT:97, GGT:65, ALK:87 הרופאה המליצה על בדיקה נוספת כעבור עשרה ימים. היום עשיתי את הבדיקה שוב ומצ"ב התוצאות: GOT:92, GPT:279, GGT:99, ALK:128 אשמח לשמוע דעתכם.

יש עליה מתונה באנזימי כבד יש מקום לדבר עם הרופא שרשם את הסרזט לגבי הפסקת טיפול זמנית יש מקום לדבר עם רופאת המשפחה על US כבד ודם לוירוסים של הכבד.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה