הסברים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

17/06/2013 | 15:27 | מאת: דן

שלום האם אפשר לקבל הסברים לכל ערך בנפרד : מה בודק ערך המסויים? 2)ואיך משפיע או מה מרגיש האדם שהערך גבוה או נמוך?. 3)האם זה טוב שגבוה או טוב שהערך נמוך. אני שואל לגבי: rbc-3.94 hematocrit- 37.5 platelets- 128 שירד במשך השנים- alk.phospht 54 קרטנין גם בירידה 0.66 neutrophils% 77.9עולה קצת לימפוציטים0.6 ולימפוטציטים %14.7 שניהם ירדים עם השנים תודה לכל התשובות

1. אם אתה רוצה הסבר אנציקלופדי לגבי כל דבר- כתוב כל שם בגוגל. זה יקח שעות להסביר 2. אם אתה רוצה חוו"ד על הבדיקות- שלח את כל התשובות ולא רק דגימות

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה