פענוח תוצאות בדיקת דם שגרתית

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

12/05/2013 | 15:34 | מאת: שיש

שלום רב, בחודש שעבר ביצעתי בדיקות דם שבשגרה. נתוניי: זכר, בן 29, גובה 1.81, משקל 82 ק"ג, לא מעשן, מבצע פעילות גופנית כ-4 פעמים בשבוע, בריא, למעט אלרגיה לקרדית אבק הבית (מקבל חיסון אימנותרפיה אחת לחודש של האלרגן במרפאת אלרגיה). מעבר לכך ללא אבחונים מיוחדים. אשמח לקבל התייחסות לתוצאות בדיקות הדם שלי, בפרט לחריגות שהתגלו ומסומנות באדום (ובמיוחד כולסטרול, גלוקוז), כולל אפשרויות לטיפול (אם יש צורך). קובץ התוצאות המלא -מוצג כתמונה בקישור: http://www.sendpic.co.il/images/bt1.jpg תודה רבה! שי

1. סוכר וכולסטרול במינימום מעל לנורמה. טיפול- התנהגותי= פעילות, תזונה נבונה ומשקל תקין 2. אאוזינופילים גבוהים- מתאים לרקע האלרגי שציינת. 3. לא כתבת דבר על הסיבה לבדיקות- בדיקת טסטוסטרון אינה בדיקת שיגרה בשום צורה.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה