בדיקה לקרישיות יתר

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

02/05/2013 | 22:04 | מאת: נטע

קיבלתי הפנייה לבדיקות דם לקרישיות יתר. יש בדיקה אחת של מדדים שגרתיים יותר וגם יש 2 בדיקות גנטיות- הומוציסטאין ו- PCR משהו. לגבי 2 הבדיקות הגנטיות נאמר לי שצריך צום 8 שעות. מעבר לזה רציתי לדעת לגבי כל הבדיקות- האם יש צורך להפסיק נטילת גלולות למניעת הריון לצורך הבדיקה? הרופאה אמרה שלא, אבל ראיתי איפשהו באינטרנט שכן צריך... זה משמעותי כי אני בדיוק צריכה להתחיל חפיסת גלולות מחר ולא יודעת מה לעשות... אם להפסיק גלולות- לכמה זמן? חוץ מזה- האם צריך להפסיק נטילה של ויטמין בי 12 ושל ברזל? תודה

לא צריך להפסיק גלולות למיטב ידיעתי לא צריך להפסיק ברזל וויטמין B12 הכתובת לתשובות מוסמכות היא מי שהפנה אותך לבדיקה ו/או המעבדה

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה