איזופילים-בבדיקת דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

24/01/2010 | 10:53 | מאת: בר

הייתי רוצה לדעת מהם "איזופילים" האם הם מסכנים חיי האדם? (גיל 61)האם ניתן להיפטר מהם ע"י כדורים? ומו הגורם להימצאותם? תודה

26/01/2010 | 13:06 | מאת: ד"ר יעל הס

בגופינו יש כל מיני סוגים של תאי דם לבנים ולכל אחד תפקיד משלו. פירוט על סוגי תאי הדם הלבנים אפשר למצוא במאמר שלי על פענוח בדיקות מעבדה בדף זה של הפורום (בעמודה מימין). אאוזינופילים הם תאי דם לבנים שתפקידם להלחם בטפילים וכן להגיב במקרים של אלרגיה או אסטמה. לא צריך "להפטר" מהם, אבל אם הם ברמה גבוהה זה דורש בירור לסיבה.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה