בדיקת דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

18/01/2010 | 20:59 | מאת: בת 26

שלום רציתי לדעת מה המשמעות של התוצאות הבאות: Bilirubin, Total mg/dL 1.59 Bilirubin, Direct mg/dL 0.48 Bilirubin,Indirect mg/dL 1.11 HGB g/dL 11.4 MCH pg 26.2 MCHC g/dL 31.1 Iron ug/dL 84.9 תודה רבה

22/01/2010 | 09:03 | מאת: ד"ר יעל הס

לפי הבדיקות יש אנמיה קלה (ייתכן עקב חסר ברזל - גם אם IRON תקין צריך לראות מה רמת הפריטין) בנוסף יש רמת בילירובין מעט גבוהה - כנראה על רקע מצב שנקרא תסמונת ג'ילברט שאינו מחלה אלא נטיה תורשתית - אפשר לקרוא על כך במאמר שלי על בדיקות מעבדה בעמוד זה של הפורום.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה