אנמיה?

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

21/01/2010 | 19:54 | מאת: בני

שלום בדקתיאת תוצאות הבדיקת דם שלי דרך האינטרנט וראיתי שרוב הערכים שלי הם אומנם בנורמה אך במינימום של הנורמה(לדוגמא אם משהו צריך להיות בין 12 ל18 אז אני נמצא או ב12 לרוב) קראתי על הערכים הספציפיים שנמוכים וראיתי שהמכנה המשתוף שלהם סימן לאנמיה (כמו כן בערכים שהיו במקסימום של אנמיה גם היה סימן לאנמיה) נוסף לכל אני סובל מקור בלתי מוסבר בחורף הזה...אני מרגיש מצויין ...בריא...מתאמן ספורטאי...אך קר לי יותר מחורפים קודמים....לפי הבדיקות נראה כי אולי יש לי טיפטיפה אנמיה....וידוע לי שאנמיה קשורה פחות או יותר לתזונה...אז יש לציין שאני מקפיד על תזונה עשירה בברזל וB12 ומוזר לי למה הגוף שלי לא סופג אליו את הויטמינים האלו(אני אוכל כמות מרובה של בשר ועופות וביצים) {השערתי היא מכיוון שאני זללן ואוכל במהירות רבה מידי אז אני רואה קשר...אם אכן אני צודק וזה קשור למהירות האכילה אלחם בזה ואוכל לאט...אם לא כיצד אעזור לגוף שלי להגדיל את כמות הברזל והB12 תודה מראש בני

22/01/2010 | 11:22 | מאת: ד"ר יעל הס

אם תגיד לנו בדיוק מה הערכים נוכל להעריך אם אכן יש חסר בברזל או סתם חרדה שלך בגלל שהכל סביב הנמוך.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה