המוגלובין מסוכרר

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

20/01/2010 | 16:36 | מאת: גיל

ד.נ. האם המוגלובין מסוכרר של 6.1 בגבר רזה (לא סכרתי) בן 70 נחשב בלתי תקין? גיל

21/01/2010 | 16:31 | מאת: ד"ר נצר חירם

שלום, גם לפי הקריטריונים המחמירים ביותר, אין מדובר בסוכרת. בברכה, ד"ר נצר חירם

21/01/2010 | 20:50 | מאת: גיל

ד.נ. ברור לי, ולא היה לי ספק, שאין מדובר בסוכרת. ואולם לא זו הייתה שאלתי. אזכיר שאני שאלתי האם התוצאה שציינתי, בנסיבותיה שאותן ציינתי, תקינה או בלתי תקינה (למשל, האם היא מצביעה על טרום-סכרת)? אנא השב לשאלה זו. תודה. גיל

21/01/2010 | 20:50 | מאת: גיל

ד.נ. ברור לי, ולא היה לי ספק, שאין מדובר בסוכרת. ואולם לא זו הייתה שאלתי. אזכיר שאני שאלתי האם התוצאה שציינתי, בנסיבותיה שאותן ציינתי, תקינה או בלתי תקינה (למשל, האם היא מצביעה על טרום-סכרת)? אנא השב לשאלה זו. תודה. גיל

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה