בדיקות שעלת

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

19/01/2010 | 18:14 | מאת: רבקה

שלום רב מעל חצי שנה אני משתעלת שיעול יבש ללא כל ממצע לבסוף היפנו אותי לרופא ריאות שעשה בדיקות לשעלת ברור לי כי אין לי שעלת אבל תוצאות הבדיקות מראות חריגות להלן התוצאות: Pertussis IgA 6.3 Pertussis IgM 3.4 אשמח להבין מה מהות התוצאות ומה פירושן כי הן מופיעות כתוצאה חריגה כלפי מטה אבל שלילי לשעלת. תןדה וכל טוב רבקה

21/01/2010 | 16:00 | מאת: ד"ר נצר חירם

שלום, תוצאות הבדיקה מלמדות, כפי שציינת, שלא נחשפת לאחרונה לחיידק השעלת. לא ניתן להסיק מסקנות נוספות מהבדיקה. בברכה, ד"ר נצר חירם

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה