בדיקות סוכר

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

19/01/2010 | 17:18 | מאת: חוה

נאמר לי כי ניתן לבצע בדיקת דם או שתן, שתיתן מצב של שלושה חודשים אחרונים בסוכר. הכיצד בבדיקה אחת ניתן לקבל 3 חודשים אחורה? איך נקראת הבדיקה?

19/01/2010 | 17:56 | מאת: מנחם

בדיקת הסוכר הנותנת ממוצע לשלושה חודשים ניקראת בדיקה להמוגלובין מסוכרר או יותר מקובל: HgA1c. סוכר בשתן יתגלה רק בערכים גבוהים של כ- 160-180. בדיקות נוספות מקובלות הם בדיקת העמסת סוכר ובדיקת דם לבדיקת רמת הגלוקוז בדם בצום. על הכל ניתן לקרוא באינטרנט. עשה שימוש בגוגל

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה