הפניה למרפאת לפידים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

19/01/2010 | 16:11 | מאת: גיל

שלום רב בבדיקות דם אחרונות כולסטרול 226 HDL52 LDL154 רופאת משפחה המליצה לי על בדיקה במרפאת לפידים של מספר בדיקות על מנת לבדוק אפשרות לא להתחיל עם כדורים להורדת כולסטרול. מה דעתכם? איזה סוג רופא (מה תחום עיסוקו המקצועי)יכול לתת חוו"ד יותר מקצועית מרופא משפחה וולחוות דעה על המלצה זו תודה

21/01/2010 | 16:45 | מאת: ד"ר נצר חירם

שלום, ההתייחסות לתוצאות שתארת תלויה במחלות הרקע ובגורמי הסיכון. שקלול התוצאות וגורמי סיכון (גיל, מין, משקל, לחץ דם, סוכרות, מחלת לב, הסטוריה משפחתית של מחלות לב) יכול לכוון להמשך מעקב או תחילת טיפול. אמליץ לך על פניה אל רופא המשפחה קודם לפניה למרפאת ליפידים. בברכה, ד"ר נצר חירם

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה