מה המשמעות של בדיקת הדם האחרונה.

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

14/01/2010 | 18:15 | מאת: טלי

אני ככל הנראה בתחילת הרין, האם זה נראה ג"כ בבדיקות הנ"ל, ומה המשמעות של ה cmv שלא תקין? אני נורא לחוצה, עזרה בבקשה! GLUCOSE 79.18 MG/DL ( 65.00- 100.00) (...*.....) TSH 0.74 MIU/ML ( 0.34- 5.60) (*........) WBC 7.90 K/UL ( 4.00- 10.00) (.....*...) NEUTROPHILS 4.70 K/UL ( 1.80- 6.60) (....*....) NEUTROPHILS % 59.30 % ( 46.00- 68.00) (....*....) LYMPHOCYTES 2.67 K/UL ( 1.10- 3.50) (.....*...) LYMPHOCYTES % 33.60 % ( 15.00- 45.00) (.....*...) MONOCYTES 0.50 K/UL ( 0.08- 0.90) (....*....) MONOCYTES % 6.20 % ( 2.00- 9.00) (....*....) EOSINOPHILS 0.04 K/UL ( 0.00- 0.60) (*........) EOSINOPHILS % 0.48 % ( 0.00- 6.00) (*........) BASOPHILS 0.03 K/UL ( 0.00- 0.15) (.*.......) BASOPHILS % 0.33 % ( 0.00- 1.50) (.*.......) RBC 3.94 M/UL ( 3.90- 5.40) (*........) HEMOGLOBIN 11.40 G/DL ( 12.00- 16.00)*(.........) HEMATOCRIT 33.40 % ( 35.00- 45.00)*(.........) MCV 84.70 FL ( 80.00- 98.00) (.*.......) MCH 29.00 PG ( 27.00- 33.00) (..*......) MCHC 34.20 G/DL ( 32.00- 35.50) (.....*...) PLATELETS 237.00 K/UL ( 150.00- 400.00) (..*......) MPV 10.60 FL ( 6.50- 11.50) (......*..) RDW 14.30 % ( 11.00- 16.00) (.....*...) BL.GR.-RH O RH POSITIVE URINE-CULTURE STERILE CULTURE SG 1.01 SG LEUCOCYTES UR. NEGATIVE NITRITE NEGATIVE PH (URINE) 6.50 PROTEINE UR NEGATIVE GLUCOSE URINE NORMAL MG/DL KETONES NEGATIVE UROBILINOGEN NORMAL MG/DL BILIRUBIN UR NEGATIVE ERYTHROCYTES NEGATIVE CMV-IGG 9.80 IU/ML ( 0.00- 0.39) (.........)*Positive (CMV IGG <0.4 IU/ML = NEGATIVE ) (CMV IGG 0.4-0.6 IU/ML = BORDERLINE) (CMV IGG >0.6 IU/ML = POSITIVE ) CMV-IGM NEGATIVE HBS ANTIGEN NEGATIVE RUBELLA -IGG 95.20 IU/ML Immune (עד 15 : לא מחוסן ) (30-15 : כ"ל נוגדנים נמוך ) (יותר מי 30 :מחוסן )

16/01/2010 | 00:25 | מאת: ד"ר יעל הס

הבדיקות תקינות, אין כאן בדיקת הריון כך שלא ניתן לאמר לפי בדיקות אלה אם את בהריון או לא. CMV IGG חיובי אומר שנחשפת בעבר לנגיף ה CMV אבל את לא חולה כרגע (CMV IGM שלילי). זה נותן לך בטחון שלא תחלי בנגיף ה CMV שעלול להיות מסוכן לעובר.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה