בדיקות דם בהריון

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

14/01/2010 | 23:36 | מאת: קרן

היי קיבלתי תוצאות של בדיקות דם וזה נראה לי שהן לא ממש תקינות. אני בשבוע 8 והרופא טוען שהכל תקין. לפי מה שאני יודעת ומבינה לנשים בהריון נותנים תוספים כלשהם. למה אני לא מקבלת? מצ"ב התוצאות: RBC-Red Blood Cells 3.49 11.1 Hemoglobin Hematocrit 32.3 Neutrophils 75.2 Lymphocytes 18.7 תודה מראש

15/01/2010 | 06:47 | מאת: ד"ר שי מזור

לא מצ"ח לי המילה "טוען",,,לא יפה,,, יש תמיד רמה מעט יותר גבוהה של נויטרופילים בהריון לדעתי יש אנמיה וצריך תוספת חומצה פולית וברזל תתיעצי עם רופא הנשים שלך

15/01/2010 | 11:21 | מאת: קרן

תודה על תגובתך התשובה ניתנה לי ע"י רופא הנשים שלי ולכן חשבתי שזה לא הגיוני. אני צריכה ללכת לרופא נשים אחר? אני כרגע לא מקבלת תוספים ואני מפחדת שייגרם נזק לעובר ולי תודה מראש,

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה