WBC, MCHC, MONO, GOT AST

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

14/01/2010 | 22:51 | מאת: א'

שלום, אני מתכננת להיכנס להריון, ובבדיקות דם שערכתי לאחרונה היו חריגים בפרמטרים האלו. WBC 4.1 MCHC 31.9 MONO% 14.2 GOT (AST) 33 מה זה אומר? אני צמחונית, יש לזה השפעה פה? תודה

16/01/2010 | 00:29 | מאת: ד"ר יעל הס

החריגות האלה חסרות משמעות.

16/01/2010 | 11:33 | מאת: א'

ד"ר יעל הס, תודה רבה על התגובה המהירה. יש לי שאלה נוספת, אני לוקחת כדורי רסיטל (נוגדי דיכאון) על בסיס יומיומי. האם במהלך הריון אוכל להמשיך לקחת אותם? ואם לא- האם יש תחליפים שמותר? והאם אני צריכה להפסיק לקחת אותם לפני הכניסה להריון? אני משערת שרצוי גם להתייעץ עם הרופאה שלי והפסיכיאטר... אך אשמח לתשובה לבינתיים. תודה רבה א'

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה