בדיקת דם - לופוס (דחוף!!)

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

30/12/2009 | 11:42 | מאת: מיכל

אני חיילת בת 19 וחשודה כסובלת ממיאסטניה גרביס. כחלק מהבדיקות בצבא עשו לי בדיקות לחשד ללופוס. המדדים הבאים יצאו תקינים- DRW-Lupus, R-SCR, DRWT-confirmatiom(sec). המדד שלא יצא תקין- SCT Ratio(ratio)- . התוצאה יצאה- 1.4. האם התוצאה אמורה להיות מדאיגה?!. בתוצאות הכימיה בדם יצא תוצאה של בדיקת הגלוקוז גם נמוכה מהנורמה. האם יש להתייחס לנתונים או שמדובר בעניין תקין. אשמח לתשובה מהירה כיוון שאני נמצאת כרגע בשלב אבחון. תודה רבהה.

02/01/2010 | 00:23 | מאת: ד"ר יעל הס

אני מצטערת, אבל אלה בדיקות שלא עושים אצלנו בשגרה ולכן אני ממש לא יודעת להגיד לך מה משמעות הבדיקה.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה