שאלה דחופה!!

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

31/12/2009 | 20:02 | מאת: mimi96

ערכתי היום בדיקות דם ונמצאו אצלי ערכים גבוהים של ברזל(176) וכולסטרול (220.50) וגם בילירובין קצת גבוהה (אך לא באותה רמה כמו הכולסטרול והברזל, נמצאו עוד כמה ערכים גבוהים במידה מועטה) אני נערה בת 18.5 אני שוקלת 60 ק"ג לא פעילה גופנית ואני מתגייסת עוד מעט ואני לא יודעת האם להעביר את הנתונים הללו ללשכת הגיוס והאם נתונים אלו מסכנים את חיי בצורה כלשהיא? אשמח אם אחד הרופאים בפורום יענה לי על השאלה בהקדם! תודה.

31/12/2009 | 20:03 | מאת: mimi96

חשוב לציין שהערך הוא הכולסטרול הכללי.

31/12/2009 | 20:07 | מאת: mimi96

תפקודי כבד נמצאו תקינים חוץ מהבלירובין שהוא גבוהה במקצת ושתיתי בקבוק מים כשעה לפני הבדיקה. מהן הסיבות לכך שהערכים הללו גבוהים כל כך?

01/01/2010 | 09:19 | מאת: ד"ר נצר חירם

שלום, ערכים אלה אינם מסכנים את חייך אך יש להתייחס אליהם. אין סיבה להסתיר נתונים אלה מלשכת הגיוס. אנא פני אל הרופא המטפל כדי להתקדם בבירור. בברכה, ד"ר נצר חירם

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה