בדיקת סוכר

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

31/12/2009 | 06:33 | מאת: אמא

שלום רב, לבתי בת 19 בדיקת גלוקוז יצאה נמוך במעט- 67, כאשר הערך הנורמלי מתחיל מ- 70. יש לציין שהיא כרגע מרגישה מאוד לא טוב ונבדקת אפשרות לחולשת שרירים. האם זה קשור?? היא מנסה מאוד לאכול טוב, אך סובלת מבעית בליעה ולכן רזתהמאוד. אנא תשובה,תודה

31/12/2009 | 09:37 | מאת: ד"ר שי מזור

1. סוכר 67 מעט נמוך-אצל אדם בריא 2. האם ביתך נמצאת בבירור לגבי הפרעת הבליעה,,,האם קיימת הפרעת אכילה??

31/12/2009 | 19:26 | מאת: אמא

היא איננה סובלת מהפרעת אכילה אלא מהפרעת בליעה קשה-כנראה עקב סיבה נוירולוגית(מיאסטניה גרביס). היא משתדלת לאכול כמה שיותר כל זמן שהיא מרגישה טוב הבעיה היא שההחמרות באות והולכות והן קשות. האם זה צריך להדאיג-עניין הסוכר?

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה