בדיקת דם העמסת סוכר- אשמח לתשובה בהקדם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

27/12/2009 | 18:13 | מאת: מיקה ג

עשיתי בדיקת דם העמסת סוכר בדקו גלוקוז ואינסולין בצום של 12 שעות הסוכר היה 76 והאינסולין 8.8 אחרי כשעתיים ושתיית הסוכר הסוכר היה 106 והאינסולין 65.5 מה זה אומר? אשמח לתשובה בהקדם...

28/12/2009 | 06:54 | מאת: ד"ר שי מזור

אני לא זוכר את הערכים התקינים של אינסולין מה שאני כן יודע הוא שהערך 106 לאחר שתיית הסוכר הוא מצויין דבר נוסף הוא שאחרי שתיית הסוכר רמת האינסולין אמורה לעלות כדי לתת מענה לעלייה ברמת הסוכר מהתזונה וזה אכן מה שקורה כלומר אם להתבסס על הסוכר בלבד אין פה סכרת סמוייה

28/12/2009 | 08:41 | מאת: מיקה ג

היי הערכים של בדיקת האינסולין נעים בין 5.5 ל 29.1 ולי יצא 65.5 מה זה אומר? תודה מיקה

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה