בדיקת דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

24/12/2009 | 01:10 | מאת: vlada

שלום, לפני כשבועיים התלוננתי על כאבים ברום הבטן, קצת שלשולים. עשיתי ספירת דם ויצא שלויקוציטים היו 14000 ונויטרופילים 9.8 (נורמה 8). כל השאר היה תקין. עברו לי כאבי בטן, אבל רופאת משפחה המליצה לחזור על הספירה וזה מה שיצא היום: לויקוצים ירדו לגדר הנורמה - 8.6, NEUT% 38.3 (נורמה 40-75) קצת נמוך LYM% 52.9 (נורמה 20-50) 4.6 LYMP.abs (נורמה 0.9-4.5) כל השאר תקין. ביצעתי היום US בטן שיצא תקין לחלוטין גם צילום חזה 2 מבטים שיצא תקין גם חוץ מנפוח יתר בריאות וכמו שהבנתי ברופא שרשם תשובה לצילום שזה לא משהו מיוחד. אז בדיקות דם אומרות? תודה מראש על התשובה.

24/12/2009 | 11:09 | מאת: ד"ר נצר חירם

שלום, בדיקות הדם הראשונות מלמדות על זיהום חריף ובדיקות הדם השניות מלמדות על כך שהחלמת. בברכה, ד"ר נצר חירם

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה