תוצאות בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

20/12/2009 | 15:25 | מאת: יוסי

ביצעתי בדיקת דם ושתן לפני מספר ימים וערך ה-Erythrocytes היה 25 במקום 10 ? מה זה אומר ? מה עלי לעשות ? . אני בן 34 , עושה המון ספורט . בדיקת השתן בוצעה עם השתן הראשון של הבוקר ( אם יש לזה משמעות ) רציתי לציין שאצל אבי גילו גידול בכילייה , יכול להיות קשר ?

21/12/2009 | 08:06 | מאת: ד"ר שי מזור

כמות קטנה של כדוריות אדומות בשתן זה יכול להיות בגלל חוסר שתייה מספיקה זה יכול להיות גם מדלקת אבל צריך להשלים גם תרבית שתן כדי לדעת זאת

22/12/2009 | 14:15 | מאת: יוסי

האם זה Erythrocytes (U)/Field התוצאה שהתקבלה היא 2 . כאשר תוצאת ה-Urine Remarks הועבר לבדיקה מיקרוסקופית .מה זה אומר ומה עלי לעשות ? שאר הבדיקות יצאו תקינות (דם ושתן)

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה