כולסטרול

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

17/12/2009 | 21:58 | מאת: עומר

עשיתי בדיקת דם שגרתית ונמצאו מספר ערכים מעבר למומלץ: טריגליצרידים- 172, כולסטרול כללי- 219, כולסטרול HDL- 46, כולסטרול LDL- 138.8. אני בן 37, בריא בד"כ, עוסק בספורט פעמיים בשבוע ושומר כבר 15 שנים על תזונה מאוזנת ודלת שומן. אני אוכל בשר בערך פעמיים בשבוע. מאין יכולים להגיע ערכים כאלה? האם עליי להיות מודאג? מה כדאי לעשות? תודה.

17/12/2009 | 22:03 | מאת: ד"ר שי מזור

הערכים הם בטווח התקין אין צורך לעשות כלום למעט להמשיך ולהתמיד באורח החיים הבריא שאתה מנהל

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה