לימפוציטים גבוליים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

16/12/2009 | 23:45 | מאת: שלמה

שלום רב, אני בן76 בתוצאות בדיקת דם האחרונה אחוז הלימפוציטים היה 19% כשערכי היחוס של המעבדה הם (20.0-50.0). גם בבדיקה מלפני חדשיים התוצאות היו גבוליים 18.6% רופאת המשפחה אומרת שגם לפני שלוש שנים היו תוצאות גבוליים לכן היא לא התיחסה לזה ואמרה שזה בסדר. אני לא כל כך שקט שהתוצאות תמיד גבוליים מה דעתכם?האם צריך לעשות בדיקות נוספות? האם הדבר מצריך טיפול? אודה על תשובתכם בהקדם.

17/12/2009 | 11:19 | מאת: ד"ר נצר חירם

שלום, רמת הלימפוציטים המתוארת נראית תקינה ולא נראה שיש מקום לדאגה, בהנחה שאתה חש בטוב. בברכה, ד"ר נצר חירם

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה