כאבי ראש שבוע בעיתים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

28/08/2016 | 20:47 | מאת: דוד

לפני כשנה הייתי במיון שכל החופש הרגשתי כאבי ראש עזים ב''ה לאחר MRI והכל לא נמצא כלום ופשוט עבר כיום השבוע הזה חזרו לי כאבים בראש לאחר שיש לי כאבים בכתף איזה שבועיים מאיפה אני מתחיל? חוץ מזה, תמיד שאני קם מהמיטה לא לאט אני מרגיש סחרוחרת וחייב להיאחז במשו אני בן 18 ספורטאי מצטיין זה נורא מציק לי המון זמן

הסחרחורת בשינויי תנוחה דוד יכולים להופיע במיגרנה, פנה לנוירולוג או למומחה לכאבי ראש לנסות להתאים טיפול לשתי התופעות.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש