כאבי ראש משימוש באוזניות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

30/11/2015 | 23:54 | מאת: בני

שלום רב, רציתי להתייעץ כאן, מצטער אם השאלה שלי היא לא קשורה אך אני מחפש מומחה או מישהו בעל ידע במבנה הגולגולת וכאבי ראש. אני בן 21 ומשתמש באוזניות גדולות שתופסות את כל הראש ואת האוזניים מגיל 15 בערך. אני משתמש בהם על בסיס יום יומי כמעט כל היום כשאני משחק במחשב. זאת אומרת כל הזמן כמעט אני עם אוזניות על הראש. השאלה שלי היא כזו: האם יש סיכוי שענידה ממושכת של אוזניות יכולה לשנות את צורתה של הגולגולת שלי? אני לא מדבר על שימוש מועט, אלא על שימוש רציף במשך הרבה שנים. האם זה יכול להיות? לאחרונה אני שם לב שמבנה הגולגולת שלי השתנה קצת, האזורים שמעל האוזניים "נדחפו" יותר פנימה ויש מראה של שיפוע לא רציף בגולגולת מהאוזניים לאורך של כמה ס"מ. לאחרונה רכשתי אוזניות חדשות, משתמש בהן במשך חודשיים ברציפות וגורמות לי לחצים על הראש וכאבים לאחר שימוש של שעה בערך. אשתמש בהזדמנות ואבקש גם כיוון לרופא מומחה שמתעסק בעניינים הללו (מבנה גולגולת וכו'). מכיוון שאני חייל אני, אני אצטרך הפניה לרופאים רלוונטיים לגבי נושא זה. אשמח תגידו לאיזה תחום עיסוק הבעיה שלי משתייכת. אשמח לכל ייעוץ או הפניה למומחים הרלוונטים. תודה.

שלום בני לא נראה לי כי האוזניות ,על אף שימוש ארוך משך, שינו כהו זה את מבנה הגלגלת.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש