מיגרנות כרוניות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

22/05/2015 | 23:12 | מאת: טל גולד

ד"ר קוריצקי שלום רב. אני סובלת ממיגרנות קשות יומיום כבר 20 שנה. חלקן מתנהגות כקלאסטר. אני צורכת אימיטרקס מדי יום ולאחרונה לא משפיע והסבל נורא. כמו-כן, מתקשה לתפקד. אושפזתי לגמילה מאימיטרס למשך שבוע בנוירולוגית באיכילוב וקיבלתי סטרואידים לווריד. לאלטרולט למניעה. בתום 3 שבועות, ללא סטרואידים כבר, חזרו המיגרנות בעוצמה קשה. אינני יודעת מה לעשות. אודה להמצלה. בברכה. טל

שלום טל, כנראה שהאלטרולט אינו מספיק כטיפול מונע התיעצי עם רופאיך לטיפול רחב יותר למניעה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש